Liva fik sine hvalpe d. 7. juli, 💙💙❤️❤️  Liva´s udkårne og far til hvalpene er Aske 
(Nordcairn´s Back For Good x Thestrup´s The Love I Live For)

Hvalpene er reserveret.

 Liva fødte de to hanner, og derefter forsvandt hendes veer. Jeg ringede rundt til forskellige dyrlæger, om de, hvis det blev nødvendigt kunne tage et kejsersnit. Det kunne de ikke, da de ikke kunne ringe personale ind pga. ferie - men jeg kunne da lige komme med Liva, så kunne de da lige kigge på hende. Nej tak, jeg skal bruge en der evt. kan udføre et kejsersnit! Efter ca. 2 timers søgen/talen i tlf. med diverse dyrlæger, blev jeg henvist til Anicura i Aarhus som nummer 11 i rækken af  min søgen 😢 - hvor vi skyndte os at køre til (ca. 70 km.) Susanne som havde vagten, undersøgte og tog røntgen af Liva´s fine mave - vi laver kejsersnit sagde hun. Da Susanne efter lang tid kom ud med de to sidste hvalpe, to piger, sagde hun at det var virkelig i de sidste minutter. 
Lad mig sige, det var ikke det billigste kejsersnit vi har prøvet, men pigerne lever og servicen var 100% i TOP 🤩
Så moralen i dette er, at bo lige midt Jylland, er at bo i udkants Danmark 😳 skulle der blive en anden gang hvor dyrlæge kræves i weekenden og i aften timerne, ringer jeg direkte til Anicura i Aarhus, i stedet for at bruge to timer på at finde en dyrlæge bare nogenlunde i nærheden af vores bopæl.

 

D. 14.07.2019 - hvalpene er nu 1 uge gamle. Mor Liva er god til at ligge ved dem og der er ikke meget piv fra hvalpekassen. De tager fint på, og der er næsten åben mælkebar hele tiden, med undtagelse af, når Liva skal på potten 🙃

 


00993 IMG 8500